Varumärket Emmy Nordmark

Emmy Nordmark är född och uppvuxen i Boden, och mest känd tack vare sin strålande handbollskarriär. Vid sidan om handbollen har hon även sitt nystartade bolag en. Med fokus på naturliga dofter tillverkar hon tvål, ljus och diskmedel. På sociala medier lyckas hon med bedriften att hålla isär sina båda varumärken - handbollsspelaren Emmy och kollektionen en. När vi träffade Emmy passade vi på att ställa lite frågor till henne.

Läs mer

Tips på hur du kan förbättra din marknadsföring!

Här är 3 tips för dig som vill förbättra din marknadsföring - Att sälja utan att sälja! Dessa tips är ifrån Marcus Zacco, VD för Volymedia.

Läs mer

Bossking anordnar e-sports event!

E-sport är något som har varit synligt i några år, och behöver uppmärksammas ännu mer. I Sverige har vi bland de största e-sports eventen i världen – Dreamhack. Bossking vill bli lika stora!

Läs mer

Arctic Game Lab besökte Gamescom i Köln, Tyskland

Daniel Gustafsson, affärsutvecklare på Piteå Science Park och ansvarig för Arctic Game Lab i Piteå, besökte en av världens största spelmässa - Gamescom. En mässa som är större än 200.000 kvadratmeter, och över 300.000 besökare.
Nästa år ska Arctic Game Lab vara där.

Läs mer

Creative Talks #7

Den 8 juni gästades vi av författaren Majvor Müller. Majvor höll en inspirationsföreläsning där hon berättade utifrån sin egen resa vad man bör tänka på om man vill eller funderar på att starta eget. Camilla Sehlin från Nyföretagarcentrum Nord berättade om hur de kan ge stöttning till personer som funderar eller vill starta eget.

Läs mer