Creative Talks #7

juni 10, 2017

Den 8 juni gästades vi av författaren Majvor Müller. Majvor höll en inspirationsföreläsning där hon berättade utifrån sin egen resa vad man bör tänka på om man vill eller funderar på att starta eget. Camilla Sehlin från Nyföretagarcentrum Nord berättade om hur de kan ge stöttning till personer som funderar eller vill starta eget.

Majvor är legitimerad sjuksköterska och har arbetat med det i många år – tills hon en dag ville göra något annat. Efter många intensiva och roliga år som företagare och ledare inom både privat- och offentlig verksamhet började en ny fas i livet som innebar en vilja att dela med sig av kunskap och erfarenhet till privatpersoner, organisationer och företag.

http://www.puf-bok.com/

Camilla Sehlin arbetar i den idéella föreningen Nyföretagarcentrum Nord. Nyföretagarcentrum Nord har funnits i två år och har bidragit till nystartandet av 154 nya företag. Av de nystartade företagen är det 58 procent som är startade av kvinnor. Nyföretagarentrum Nord har genomfört 400 rådgivningar vid individuella möten och behandlat 335 affärsidéer, varav 154 lett till startandet av nya företag.

www.nyforetagarcentrum.se

Deltog du på eventet? Tack för att du deltog och svara gärna på vår korta enkät!
Gå till enkät

Fler bilder hittar du på vår facebook.