Crossover innovations #1

juni 15, 2017

Den 13 juni arrangerade vi Crossover innovations. Crossover innovations är en workshop där vi fokuserar på att skapa nya branschöverskridande idéer för nya produkter, tjänster eller prototyper. Under dagen jobbade deltagarna i en innovationsprocess med hjälp av Mattias Bergström från LTU Business.
Resultatet? En rolig, intensiv och affärsnyttig dag!

Inbjudna branscher denna gång var IT, VR/AR, kreativa och kulturella näringar. Med nya tekniska möjligheter skapas helt nya uttryckssätt i gränslandet mellan branscherna.

”Vilka nya produkter och tjänster skulle vara möjliga att utveckla i Norrbotten? Vad är det vi inte ännu sett bakom framtidshörnet?”

Vi fortsätter med denna serie av innovativa möten så håll ögonen öppna här på vår webb och facebook där du kan ta del av våra event.

Du kan även höra av dig direkt till hej@creativepark.se om du är intresserad av att delta i kommande workshops.

 


Crossover innovation är en del av Creative Labs. Med Creative Labs kommer vi fokusera på att arbeta i labb och testverksamhet med professionell ledning och i grupp för att överföra teoretisk kunskap till praktisk verksamhet med utgångspunkt från riktiga problem och utmaningar från företag.