Creative Talks #1

Välkommen till 2016 års första Creative Talks i Creative Park.

Creative Talks är en föreläsningsserie som samlar entreprenörer, visionärer och företagare från Norrbottens kreativa och kulturella näringar. Det blir ett tillfälle att utbyta idéer, lära sig av varandra, mötas och mingla.

Föreläsarna presenteras löpande och du kan redan nu anmäla dig till eventet.

Anmäl dig här

Talare 1:

Thomas Andersson, vd Happybooking International AB

unnamed (1)

Thomas Andersson, medgrundare och VD på Happybooking International AB berättar om sin resa som entreprenör sedan 16 års ålder. Happybooking hjälper små och medelstora hotell att öka sin vinst genom automatiserade processer och analyser av aggregerade data.

Talare 2:

Peter Olofsson, Advokat och delägare Kaiding Advokatbyrå

Lulea_198

Juridik och förhandlingsteknik – Svammel eller en nödvändighet för kreativa näringar?

Peter har lång erfarenhet av att jobba med både framgångsrika företag och ideella föreningar. Han kommer förmedla och förtydliga de nödvändiga begreppen och elementen för att företaget ska bli framgångsrikt och roligt att arbeta med, han kommer även lyfta en del nödvändiga råd ur en juridisk synvinkel i allt från affärsjuridik till avtalsrätt, som är några av Peters expertområden.

Talare 3:

Malin Nilsson Correia, Kontorschef Almi Luleå

_SGN7065

Tillväxt och finansiering – Är det möjligt att leva sin dröm?

Malin Nilsson Correia har erfarenhet från produktutveckling, projektledning och internationellt ledarskap. Malin kommer ge nycklar för att identifiera svagheter hos företag med tillväxtambitioner och kunskap kring hur ett företag kan finansiera sin expansion.

Sedan 2012 är Malin ansvarig för Almis rådgivning och numera kontorschef i Luleå.

 

Anmäl dig till Creative Talks #1 här!