Creative Talks #14

Onsdagen den 25 april är det dags för nästa Creative Talks, där vi gästas av Katarina Fallholm.

Anmälan

Katarina Fallholm är operasångerska, konstnär och smyckesdesigner. Inspirationen hittar hon i allt hon ser och upplever.

– Jag inspireras av allt och har alltid skapat – i ljud, ljus, färg, material och form.

Det Katarina vill med sitt entreprenörskap är att nå ut. Själva skapandet sker när hon fokuserar och blir inspirerad, känner sig trygg och uppmuntrad.

– Det är roligt när jag når ut och berör med konsten jag skapat i min bubbla! När jag gör det så blir det väldigt roligt – det är då jag säljer. Om inte – not so much roligt!

Katarina menar att grundstenarna för att lyckas som entreprenör är att vara realist, och ha en hel del stamina och driv.

– När det kommer till entreprenörskap så måste man vara lite naiv och aldrig stängd. Aldrig anta att något är på ett visst sätt!

Sen gäller det att vara affärsmässig, både genom prissättning och att ständigt vara sitt eget varumärke.

Att Katarina är en en konstnärssjäl som brinner för sitt yrke är det ingen tvekan om. Nu vill hon dela med sig av sina bästa tips till alla andra som gärna vill ta steget men inte riktigt vågar.

– Ha roligt! Ta risker! Misslyckas! Kom igen! Lita på dig själv!

Varmt välkommen att ta del av hennes spännande ”skattkista” och entreprenörsresa inom de kreativa näringarna, den 25 april på Creative Park. Där får ni även chansen att se Katarinas juvelkollektion och färgstarka expressiva konst. Missa inte det!

Vi bjuder på lunch.

Begränsat antal platser.