Creative Talks #15

Tisdagen den 12 juni är det dags för vårt sista Creative Talks, där vi gästas av Mirjana Petrova från Röstcenter som delar med sig av hur det är att arbeta som entreprenör inom kultursektorn.

Anmälan

Mirjana Petrova Johansson, grundare av Röstcenter Sverige AB, är en riktig röstnörd! Röstcenter erbjuder sånglektioner, körsång, röstvård och föreläsningar inom sång och retorik. Mirjana har studerat till sångerska, sångpedagog och musiklärare vid Stockholms Musikkonservatorium, Institutionen för Konst, kommunikation och lärande (Musikhögskolan i Piteå) samt The Complete Vocal Institute i Köpenhamn/Danmark. Hon är certifierad (enda i Norrbotten) inom tekniken ”the Complete Vocal Technique” vilket gör att folk söker sig till hennes sångkurser från hela Norrbotten! Hon flyttade från innerstan i Stockholm till landet i Altersbruk där hon bor med sin man och en dotter. Bra balans mellan puls och lugn, tycker hon.

Röstcenter säljer kurser som har med sång och tal att göra, men hur har de gjort för att slå oss fram på marknaden utan att förvirra kunden kring vilken typ av produkt de köper? FRISK – arbetsplatskörer – är ett av deras varumärken och säljer helt enkelt kultur och musik som friskvård.

Mirjana berättar om hur de lyckats få ut tjänster inom sång, retorik, kommunikation, kör och röstvård och enda blandning? Vilka är deras kunder och hur de gjort för att särskilja på sina varumärken? Hon berättar även om utmaningen med att ena dagen sälja körtimmar till privatpersoner och nästa dag åka runt till stora företag för att hålla i föredrag kring retorik och kommunikation.

Vi bjuder på lunch! Varmt välkommen!

Eventet är kostnadsfritt – men vi behöver din anmälan.
Begränsat antal platser.