Crowdsourcing Week Summit Arctic Circle

Är du nyfiken på den nya digitala utvecklingen och crowdsourcing och längtar samtidigt efter att få uppleva den bästa årstiden vid norra polcirkeln?
Då är detta något för dig!

biljetter

Varmt välkommen till Crowdsourcing Week Summit Arctic Circle den 15-19 mars!

Vi har lyckats samla några av världens ledande talare och utvecklare inom crowdsourcing och området man idag benämner ”Den Nya Ekonomin”. Konferensen i mars fokuserar på spetskunskap inom crowdsourcing och nya digitala verktyg. Teman kommer vara bland annat framtidens arbete, nya trender, samverkan, grön teknik, energi, entreprenörsskap, integration, kreativa näringar och crowdfunding.

Konferensen är den 15-16 mars i Luleå och 16-17 mars i Vuollerim med en fördjupning under helgen 18-19 mars. Det är olika program alla dagar, du kan alltså under några spännande dagar ta del av vad som händer i världen inom detta nya område.

Du har fortfarande chans att boka de tidiga biljetterna till ett rabatterat pris. ”Early bird” biljetter är tillgängliga fram till 15 februari.

*Crowdsourcing-begreppet står för att många människor tillsammans löser en utmaning. Denna utveckling ökar i hela världen och förväntas förändra samhällsutvecklingen i grunden. Denna utveckling öppnar för nya möjligheter. Avstånd blir av mindre vikt och möjligheterna ökar för samverkan, öppen innovation, passionsdrivet entreprenörskap och hållbar utveckling.

För frågor och information kontakta gärna:
evalena@laplandvuollerim.se
0976-100 30

CSW Arctic Circle 2017