Pyssling – A Creative Jam

Pyssling är ett event för dig som har många idéer och gillar att göra saker. På Pyssling skriver du ditt manus eller startar din första podcast, börjar programmera datorspelet, vässar de slutgiltiga planerna på eventet, skapar första utkastet på teaterpjäsen eller klipper färdigt den där musikvideon.

FB-ANMÄLAN

Vad är tanken med Pyssling?
På Pyssling skriver du ditt manus eller startar din första podcast, börjar programmera datorspelet, vässar de slutgiltiga planerna på eventet, skapar första utkastet på teaterpjäsen eller klipper färdigt den där musikvideon. Pyssling är ett event för dig som har många idéer och gillar att göra saker.

Vi vill locka personer som redan idag driver projekt till samma yta. Här kan vi hjälpa varandra att bli bättre, få nya idéer och kanske hitta nya samarbeten.

Hur fungerar det?
Kvällen börjar med ett förmingel och en introduktion till alla deltagare. Under förminglet tydliggör vi även vad alla deltagare ska göra och vill göra under kvällen samt vilken kompetens man besitter för att främja samarbete bland deltagarna.

Medtag: Dator, pågående idé/projekt och ett gott humör såklart!

Välkommen.

Kontaktpersoner:
Peter Olofsson: petolofsson@gmail.com
Simon Sörestam: simon.sorestam@gmail.com
Viktor Johansson: viktor.johansson@meramedia.se