Göteborg i veckan

Har inte hunnit skriva så mycket på sistone då jag har haft fullt upp och nyligen kommit hem ifrån Göteborg. Denna helgen var det Göteborg som gällde, alltså jag bara älskar den staden. Sista kvällen var rätt intressant, vid lunchtid så lyckades jag glömma min snusdosa på restaurangen som vi var på vilket betydde att jag gick utan snus i flera timmar.

Ni känner ju mig, jag kan inte gå utan snus i mer än 20 minuter så detta var en otroligt jobbig upplevelse. Mina vänner lät mig inte gå förbi affären och köpa snus då vi skulle möta ett par vänner och vi var redan sena. Jag tappade hopp om livet, ja jag vet att det låter dramatisk men sån är jag. Men min räddning kom, vi skulle svänga förbi en mack och tanka bilen. Jag hoppades verkligen på att det skulle vara en bemannad mack vilket det var!! GW var slut, GR var slut dock hade dom Lyft snus som jag aldrig smakat på tidigare. Bättre det än inget alls eller hur?

Tack som fan för det för det blev min ny favoritsnus. När jag kommer hem ska jag ta och beställa mig en stock och eventuellt byta över till denna lyft-snus permanent, framförallt för den goda smaken men också för att den är starkare än min vanliga go to snus