Sponsrad av leechstore

Som de flesta vet så är jag ute och fiskar så fort jag får chansen. Oftast ensam, inte för att jag inte har någon att fiska med, men för att jag tycker att det är skönt att bara vara själv, njuta av tystnaden, man är liksom ett med naturen, även om det låter klyschigt.

Men ibland händer det att jag tar med mig min brorson, han är 17år och gillar också att fiska.

Sist vi var ute så hade han med sig en kamera och var väldigt mån om att fota spöt, linan, jiggarna, väskan, ja allt vi hade med oss. självklart undrade jag varför han tog bild på allt då han aldrig gjort det tidigare och då berätta han att han startat ett instagram-konto där han lägger upp både det han fiska med men också fångsten han fått.

Han menade på att det skulle leda till att större företag skulle sponsra honom när hans konto blivit tillräckligt stort.

Ja, ja, tänkte jag och la ingen värdering eller extra tanke bakom det.

Men nu ska ni få höra, den lilla skiten har blivit sponsrad av Leechstore som både säljer polariserade solglasögon och accessoarer.

Han har någa tusen följare och blir kontaktad av företag typ hela tiden!

Kul! riktigt kul, kanske skall jag göra samma? hehe